bahçesinde insanlar olan ahşap dış cepheli iki katlı prefabrik ev

Türkiye’de İlk: Ahşap Desenli Prefabrik Ev Modelleri

Son dönemlerde yaşam alanı tercihleri arasında gittikçe popülerleşen bir seçim olan prefabrik ev modelleri; farklı dizaynları ve şık mimari tasarımları ile oldukça beğeni kazanmaya başladı. Yapılarda tercih edilen mimari estetik anlayışı günümüzde değişim gösterirken bu durum prefabrik evlere de yansımaya başladı.

Düz ve klasik dış cephe görünümü yerine prefabrik evlerin tasarımında yer verilmeye başlanan ahşap desen; şık ve estetik anlayışı da yaşam alanlarına taşımaya başladı.

Dünyada oldukça tercih edilen prefabrik yapıların, tasarımlarında sıklıkla kullanılan ahşap desen detayı ise Türkiye’de ilk olarak Villa Yapı tasarımları ile hayata geçirilmeye başladı. Prefabrik evlerin mimari görünümüne daha şık ve estetik bir duruş kazandıran ahşap desen, modern ve yenilikçi çizgide yaşam alanları yaratarak şehrin mimarisine de yeni bir duruş kazandırıyor.

Yaşamak isteyeceğiniz yeni bir yaşam alanı oluşturmayı düşünüyorsanız ahşap desenli prefabrik ev modelleri ile ilgili hazırladığımız içeriğimizden ilham alabilirsiniz. İşte yeni tasarımları ile dikkat çeken prefabrik ev önerilerimiz:

Seçkin ve Modern Stilde Bir Yaşam Alanı

Modern çağ içerisinde değişim gösteren yaşam alanı tercihleri, yeni ve alternatif seçeneklerin ortaya çıkmasını sağladı. Prefabrik ev modelleri de son dönemlerde, sağladığı avantajlar ve sahip olduğu şık tasarımları ile tercih edilirliğini oldukça artırmaya başladı.

Alternatif yaşam alanı seçenekleri arasından sıyrılıp oldukça fazla inşa edilerek popülerliğini artıran prefabrik evlerin mimari stillerine şık bir dokunuş yapan ahşap desen de bu yapıların daha fazla tercih edilmesinde önemli bir etken olarak karşımıza çıkıyor.

gri renk ahşap dış cephesi olan prefabrik ev

Modern stili ile seçkin bir yaşam alanının kapılarını aralayan tasarıma sahip prefabrik ev modelleri arasında ilk önerimiz; şık mimarisi ile dikkat çeken 81 m² Tek Katlı Prefabrik Ev, oluyor.

Estetik çatı yapısı, yenilikçi çizgide tasarlanmış büyük pencereleri, kullanışlı iç mimarisi ve tasarımına modern bir görünüm kazandıran ahşap desen uygulaması ile bu prefabrik ev, farklı ve şık bir seçenek olarak ön plana çıkıyor.

Yenilikçi ve Konforlu Mimari Anlayışı

Kalabalıklaşan şehir hayatı içerisinde yaşam alanlarımızdan beklediğimiz konfor da artmaya başladı. Kendimize özel bir alanda daha sakin ve konforu yüksek bir yaşama sahip olma ihtiyacımız, yeni bir eve sahip olma fikrimizi de artırdı. Yaşam şartlarımızla birlikte değişen ihtiyaçlarımızı karşılayacak güzel ve ideal bir seçenek olan prefabrik ev modelleri, hayalini kurduğumuz konfora sahip olmamıza olanak sağlıyor.

bahçesinde otomobil olan tek katlı, ahşap desenli prefabrik ev

Modern çağı yansıtan yenilikçi anlayışı mimariye taşıyan prefabrik evler, tasarımında yer verilen ahşap desen ile modern ve konforlu yaşam alanları oluşturuyor.

Konforlu yapısı ve yenilikçi tasarımı ile öne çıkan yaşam alanı önerisi olarak 129 m² Tek Katlı Prefabrik Ev, geniş iç mimari düzenlemesi, modernlikle oluşturulmuş şık dış cephe tasarımıyla güzel bir seçenek oluşturuyor. Konforlu ve geniş bir evde yaşamayı hayal edenler için sahip olduğu fark yaratan özellikleri ve uygun maliyetli yapısıyla en ideal seçimlerden biri olacaktır.

Ahşap Şıklığı

Prefabrik ev modelleri tasarımında Türkiye’de ilk defa Villa Prefabrik tarafından uygulanan ahşap desen seçeneği, çağdaş ve modern görünümü ile dikkat çeken yaşam alanlarının artmasını sağladı. Ahşap desenin dış cephe kaplamalarında kullanılmaya başlanması, prefabrik evlere yepyeni ve modern çizgide bir duruş kazandırıyor.

bahçesinde insanlar olan ahşap dış cepheli iki katlı prefabrik ev

Ahşap desen ile tasarlanan en şık prefabrik ev modelleri arasında ilk sıralarda yer alan 134 m² Çift Katlı Prefabrik Ev, estetik mimarisi ile ilham alacağınız bir öneri oluyor. Çift katlı ev modelleri içerisinde göz alıcı çatı yapısı, modern çizgideki dış cephe tasarımı, konforlu bir yaşam alanı yaratan iç mimarisiyle tüm dikkatleri üzerine çekecek bir model olarak tercih edilirliğini daha da artırıyor.

Ferah ve Estetik Tasarım

Açık tonlarda tasarlanan ahşap desen kaplaması ile ferah bir atmosfer ve estetik bir mimari sunan 155 m² Çift Katlı Prefabrik Ev, özenle oluşturulmuş her detayıyla iç açıcı bir yaşam alanının kapılarını aralayacağınız bir öneri oluyor.

dış cephesi bej ahşap desenli olan iki katlı prefabrik ev

Çift katlı mimarisiyle geniş ve kullanışlı alanlar sunan bu prefabrik ev, açık renkli ahşap deseni, büyük pencere ve kapı dizaynı ile ferah bir evde yaşama olanağı sunuyor. Büyük ve kullanışlı balkon seçenekleriyle de doğanın tüm ferahlığını evinize taşımanızı sağlayan bir ev modeli olarak en ideal prefabrik ev modelleri arasında yerini alıyor.

Farklı metrekare büyüklüğüne ve renk seçeneklerine sahip ahşap desenli prefabrik ev modellerine buradan göz atabilir ve hayalini kurduğunuz yaşam alanı için ilham alabilirsiniz.

Önceki Yazı Home Ofis Nedir ve Çalışma Ortamı Nasıl Olmalıdır?

Yorum Yap

Yorumlarınız Görülmeden Önce Onaylanmalıdır

* Zorunlu Alanlar


YOL TARİFİ