balkonlu iki katlı prefabrik ev

Kısa Sürede Sizi Ev Sahibi Yapacak Prefabrik Ev Projeleri

Günümüzde yaşam alanlarımızı seçerken pek çok kriteri değerlendirerek ihtiyaç duyduğumuz her şeyi karşılayacak özellikleri barındıran bir eve sahip olmayı beklemekteyiz.

Oda sayısı, odaların büyüklüğü, evin konumu, hangi cephede olduğu, fiyatı, ne kadar sürede taşınabileceğimiz gibi faktörler; ev satın almayı planlarken öncelikli olarak dikkat ettiğimiz noktalardandır.

Yaşam alanlarımızın seçiminde tüm bu kriterleri bir arada sunan eve sahip olmak günümüzde gittikçe zorlaşan bir durum olurken prefabrik ev projeleri, sağladığı fırsatlarıyla ve birçok tercihi ev sahibinin ihtiyaçlarına bırakan fonksiyonel çözümleriyle bir adım öne çıkmaktadır.

Aradığımız özellikler artarken her bir özelliği barındıran hayalimizdeki evi bulma süreci de zorlaşmakta ve uzamaktadır. İnşaat projesi halinde olan betonarme yeni bir ev satın almak istediğimizde evin kullanılabilir hale gelebilmesi için ortalama 1 ya da 1 buçuk yıl gibi bir süre beklemek kaçınılmaz olmaktadır.

Ya da hali hazırda tamamlanmış bir ev satın alındığında, emlakçı ile yapılması gereken prosedürler ve ihtiyaçlarımıza göre beliren ev içerisindeki tadilat gibi değişiklikler, hem ev için ödediğimiz ücreti fazlalaştırırken hem de evin tüm beklentilerimizi karşılayacak halini alması için gereken süreyi uzatmaktadır.

Yapılması gereken işlemlerle uzayan bu süreçte, kısa sürede kurulum ve yaklaşık 10 ya da 15 günde hazır hale gelen prefabrik ev projeleri, sağladığı fırsatlarıyla günümüzde oldukça tercih edilen yapılardan olmaktadır.

Hayal ettiğiniz bir ev varsa ve baştan aşağı kendi ihtiyaçlarınıza göre tasarlamayı planladığınız bir yaşam alanına en kısa sürede sahip olmayı istiyorsanız, bu içeriğimiz tam sizlere göre. İşte en kısa sürede ev sahibi olmanızı sağlayan prefabrik ev projeleri:

10 Gün İçerisinde Yepyeni Bir Dünyanın Kapılarını Aralayın

İnşaat projesi halindeyken satın almak istediğiniz bir evin, yerleşmeye müsait hale gelebilmesi için 1 – 1,5 yıl gibi bir süre gerekirken prefabrik ev projeleri, 10 ya da 15 gün kadar kısa bir zaman diliminde size ait müstakil bir ev sahibi olma imkanı tanımaktadır.

Günümüzde betonarme bir ev satın almak ise hem maddi açıdan hem de tam anlamıyla tüm ihtiyaçlarımızı karşılayacak nitelikleri olması yönünden oldukça zor ve zaman alan bir süreç olmaktadır.

Bu zorlayıcı süreci kolaylaştıran opsiyon olarak tek katlı ya da çift katlı prefabrik evin sahip olduğunuz ya da satın alacağınız size özel bir arsaya inşa edilmesi ve kurulum ile montajı yaklaşık 10 gün içerisinde tamamlanabilmektedir.

Prefabrik ev satın aldıktan sonra 10 gün kadar kısa bir süreçte, tasarımını yaptırdığınız evin, kapılarından pencerelerine, camlarından armatürlerine, tüm dış ve iç cephe boya işlemlerinden evin elektrik ve su tesisatlarının eksiksiz bir şekilde yapılmasına kadar her detayı hazır hale getirilmektedir.

Oysa bu süreç, betonarme yapılar için oldukça uzun zaman alan bir dönem olmaktadır. Yaşamayı hayal ettiğiniz büyüklükteki prefabrik eve, istediğiniz konumda alan bularak 10 gün içerisinde her detayı düşünülmüş ve hazırlanmış bir şekilde hızlıca yerleşebilirsiniz.

Hızlı Yerleşebileceğiniz: İnşaat Süresi Olmayan Prefabrik Ev Projeleri

Bir ev sahibi olmayı planlıyorsanız, bunun en kısa sürede gerçekleşmesini sağlayan prefabrik ev projeleri, hayal ettiğinizden bile kısa bir zaman içerisinde sahibi olmak istediğiniz yaşam alanını gerçeğe dönüştürüyor.

tek katlı bir prefabrik ev modeli

Betonarme yapıları, inşaat projesi kısmında satın almaya karar verdiğiniz zaman, ev için yaklaşık bir yılı aşkın bir süre beklemeniz gerekmektedir. Evin temelinden inşa edilmesine kadar ve a’dan z’ye her detayı için inşaat sürecine girildiği için bir ya da bir buçuk yılın sonunda hazır hale gelmiş bir eve sahip olunabilmektedir. 

Prefabrik evler ise fabrika ya da atölyelerde üretilen kaliteli malzemelerin bir araya getirilmesiyle oluşturulduğu ve hızlı bir kuruluma sahip olduğu için karar verdikten çok kısa süre sonra taşınabilme fırsatı sağlıyor.

Ailenizle birlikte yaşamayı planladığınız 62 m² Tek Katlı Prefabrik Ev projesi için beklemeniz gereken süre 10 ya da 15 gün gibi kısa bir zaman aralığını kapsamaktadır. İnşaat gibi zahmetli ve zaman alan bir işleme ihtiyaç duyulmadığı için prefabrik evler, planlarınızı en kısa sürede gerçekleştirebilme imkanı sunmaktadır.

Daha Az Masrafla Daha Konforlu Bir Ev Sahibi Olun

Günümüz koşullarını göz önüne aldığımız zaman ev satın almak, oldukça zor ve pahalı bir fikir olarak görülüyor. Betonarme binalardan yana seçim yaptığımız zaman bütçemize uygun seçeneklere karar verirken ister istemez konforumuzdan ödün vererek tercihlerde bulunuyoruz.

balkonlu iki katlı prefabrik ev

Ev sahibi olmanın en hızlı ve ekonomik anlamda daha kolay olan yolu; prefabrik ev projeleri olmaktadır. Kullanılan kaliteli malzemelerle fabrika ortamında gerçekleştirilen üretim, evin kurulumunu ve satın alınma sürecini oldukça kolaylaştırarak hızlandırmaktadır.

Ortalama büyüklüğe sahip 114 m² Çift Katlı Prefabrik Ev, 89,200 TL gibi betonarme bir çift katlı bina için hayal olan fiyata satın alınabilmektedir. Dayanıklılık ve kullanışlılık olarak betonarme binalara göre çok daha güvenli olan prefabrik evlerin, uzun yıllar içerisinde kullanımdan dolayı oluşacak masrafı ise betonarme binalara göre çok daha az olmaktadır.

Hem kısa sürede, hem de hayal ettiğiniz konforu sağlayan mimari yapıda bir eve sahip olabileceğiniz prefabrik ev projeleri için web sitemizde bulunan örnek konutlarımızı inceleyebilir, zaman kaybetmeden tam istediğiniz gibi bir evin sahibi olabilirsiniz.

Önceki Yazı Home Ofis Nedir ve Çalışma Ortamı Nasıl Olmalıdır?

Yorum Yap

Yorumlarınız Görülmeden Önce Onaylanmalıdır

* Zorunlu Alanlar


YOL TARİFİ