şık eşyalara sahip, içten merdivenli bir prefabrik evin içi

Prefabrik Ev içi nasıldır ?

İstediğiniz prefabrik evin içi nasıl tasarlanmalı? Kendi evini kendi tasarlamak isteyenlerden misiniz? Tasarım konusunda titizim, evimin iç tasarımı bana ait olmalı mı diyorsunuz? İstediğiniz prefabrik ev modeli için iç tasarım hazırlarken sizin görüşlerinizi de alarak bu doğrultuda bir ev planı çizilmektedir. Duvarlar için tercih ettiğiniz renkler, tercih ettiğiniz dolap modelleri, evinizin odalarının büyüklüğü, evin iç dizaynı sizin tercihiniz doğrultusunda ekibimizle beraber belirlenerek ev planı oluşturulmakta bu doğrultuda evin yapımına başlanmaktadır.

şık eşyalara sahip, içten merdivenli bir prefabrik evin içi

Prefabrik ev içi, evin dış tasarımı ve sağlamlığı kadar önem taşımaktadır. Bu nedenle içinize sinmesi, size hitap etmesi de son derece önemlidir. Evlerin inşasında özellikle iskelet oluştururken kullandığımız paslanmaz galvaniz malzeme aynı zamanda oldukça dayanıklı yapıda olup herhangi bir sebeple kolay kolay çökme özelliği göstermemektedir. Büyük mutluluklarınızın küçük dokunuşlarını yapmak bizim için bir görev olmanın dışında bize onur veren ve motivasyonumuzu çok büyük ölçüde olumlu etkileyen bir durumdur. Bizimle tanışan ve ev sahibi olan herkesin aldığı evden memnun kalma garantisini verdiğimiz gibi ev yapımı sırasında atılacak adımları, ekstra maliyet isteyen çalışmaları ve ücrete dâhil işlemleri size bildirmekte ve kararlarınıza dayalı bir çalışma yürütmekteyiz. Böylece müşterilerimize sonradan ekstra maliyet çıkararak onları zora sokmamış olmakta, bütün şartları değerlendirdikten sonra karar vermeleri halinde evlerini yapmaya başlamaktayız.

Evlerin iç tasarımlarını ve prefabrik ev içi yapımında kullanılacak malzemeleri belirledikten sonra kurulum işlemimizi istenilen metrekarede, renkte, şekilde ve katta inşa etmekteyiz. Yapacağımız inşa işlemlerinde prefabrik iç yapımı özenli bir çalışma ile uzman ekibimiz tarafından yapılmakta sonrasında evin dış cephesi monte edilmektedir. Bulunduğu yerin iklim özelliklerine uygun yapılan prefabrik evler, her hava şartına uygun şekilde yalıtımlı olarak müşterilerimize teslim edilmektedir. Daha sonraki aşamalarda olur da evinizin tadilata ihtiyaç duyduğuna karar verirseniz, bizimle mutlaka yeniden iletişime geçmeniz gerekmektedir. Çünkü prefabrik yapıların tadilatları ancak inşasını yapan firma tarafından evin özellikleri bilinerek yapılmaktadır. Aksi takdirde yapacağınız tadilatlar da bir sonuç vermeyecektir. Ev modellerimiz ve fiyatlarımız hakkında da bilgi edinmek isterseniz, firmamızın internet sitemsini incelemenizi ve teknik destek ekibimize merak ettiklerinizi danışmanızı tavsiye ederiz.

Önceki Yazı Home Ofis Nedir ve Çalışma Ortamı Nasıl Olmalıdır?

Comments

Mehmet Emin Dogal - 28 May 2019

Merhaba 200 metrekare bir villa yaptirmayi dusunuyorum anahtar teslimi hersey arsam CEYLANPINAR sanliurfada bana maliyetini ve pesinat ve taksitlendirme yapiyormusunuz tesekurler

Yorum Yap

Yorumlarınız Görülmeden Önce Onaylanmalıdır

* Zorunlu Alanlar


YOL TARİFİ