Prefabrik Evlerde Türkiye’de İlk: Ücretsiz Ahşap Desen Uygulaması

Prefabrik Evlerde Türkiye’de İlk: Ücretsiz Ahşap Desen Uygulaması

Günümüzde kullanım alanı gittikçe artan ve yaygınlaşmaya başlayan prefabrik evler; sunduğu konfor ve kullanışlılığın yanı sıra dikkat çeken mimarileriyle de tercih edilirliğini artırmaktadır. Gelişen teknolojinin etkisiyle prefabrik ev tasarımları, modern çizgide oluşturularak hazır yapılar olarak öne çıkan prefabrik ev algısını yavaş yavaş azaltıyor.

bahçesinde insanlar olan ahşap dubleks prefabrik ev

Villa Yapı olarak hem ev hem ofis seçeneklerine sahip prefabrik modellerimizin tasarımlarını Türkiye’de ilk defa ahşap desen uygulaması ile ücretsiz olarak oluşturmaktayız. Prefabrik evlerimizin dış cephelerini ahşap desen uygulaması ile tasarlayarak modern ve estetik görünüme sahip modeller ortaya çıkarıyoruz. Ahşap desen ile şık görünüm kazandırdığımız ev modellerimizde bu uygulamamız için ek ücret talep etmeyerek Türkiye’de prefabrik sektöründe bir ilki gerçekleştirmekteyiz.

Hem tek katlı prefabrik ev hem de dubleks prefabrik ev seçeneklerimizin dış cepheleri artık ahşap desen ile tasarlanarak dikkat çekici bir mimari görünüm sergiliyor. Modern, seçkin ve şık bir tasarıma sahip ev modellerimize dair özelliklere gelin birlikte göz atalım:

Renk Seçenekli Ahşap Desen Şıklığı

Prefabrik ev modellerimizin dış cephe tasarımlarında ücrete dâhil olarak yer verdiğimiz ahşap desen uygulamasını, farklı renk seçenekleri ile tercih edebilirsiniz. Ahşap tonlarında bir dış cephe tasarımı seçebileceğiniz gibi pek çok farklı renk tonuna da yaşam alanınızın dizaynında yer verebilirsiniz. 

verandası olan ahşap tek katlı prefabrik ev

Yenilikçi ve modern bir görünüm oluşturan ahşap desen; beğeninize ve isteğinize özel olarak iki farklı renkle de tasarlanabilmektedir. Birbirinden şık ve dikkat çeken tasarıma sahip tek katlı prefabrik ev modellerimizde uyguladığımız renklere göz atarak size hitap eden en ideal seçimi yapabilirsiniz.

Dikkat Çeken Mimari Tasarım

Prefabrik ev tasarımlarına şık bir dokunuş yapan ahşap desen uygulaması, modern bir mimari görünüm oluşturmaktadır. Villa Yapı olarak tüm ev modellerimizde yer verdiğimiz ahşap desen uygulaması, birbirinden farklı tasarımların görünümünde yeni ve estetik bir hava yaratmaktadır. Prefabrik ev denildiğinde akla gelen tasarım anlayışını, yeni baştan şık ve modern bir çizgi çerçevesinde modellerimize yansıtmaktayız.

ahşap prefabrik evin penceresi

Ahşap desen uygulamasının en şık örneklerinden ve iki katlı modellerimiz arasında olan 142 m² Çift Katlı Prefabrik Ev, şıklığı ve estetik görünümü ile dikkat çeken seçeneklerimizden biri oluyor. Konforlu ve büyük alana sahip bir yaşam alanının yanı sıra dış cephe tasarımıyla da şıklığı kusursuzca yansıtan modern ve yenilikçi bir ev modeli olarak öne çıkmaktadır. Tek katlı ve çift katlı olmak üzere iki farklı kategoriye sahip evlerimizde ek ücret talep etmeden uyguladığımız ahşap desenli modellerimizi yakından inceleyerek yaşam alanınız için ilham alabilirsiniz.

Önceki Yazı Home Ofis Nedir ve Çalışma Ortamı Nasıl Olmalıdır?

Yorum Yap

Yorumlarınız Görülmeden Önce Onaylanmalıdır

* Zorunlu Alanlar


YOL TARİFİ