apartman yanında bulunan ve dış cephesi lacivert olan tek katlı prefabrik ev

Prefabrik Evlerin Ne Kadar Ücreti Vardır?

Prefabrik evler son yıllarda sıkça tercih edilmekte olup hem kullanışlı olması hem Depreme dayanıklı olması sebebiyle gün geçtikçe de daha çok tercih edilmektedir. Fiyat bakımından son derece cüzzi rakamlara yapılabilen prefabrik evler birçok bölgede betonarme yapıları tercih edilmeye başlanmıştır. Kullanımının kolay olması, yapımının kısa süre içinde gerçekleşmesi sebebiyle ilk dönemlerde deniz kenarı bölgelerde tercih edilirken son yıllarda kullanım Türkiye geneline yayılmıştır.

apartman yanında bulunan ve dış cephesi lacivert olan tek katlı prefabrik ev

Malum deprem bölgesinde bulunan bir milletiz. Ülkemizin yeni bir oluşum olmasından ötürü depremler ile karşı karşıya kalabilmekteyiz. Ancak ne yazık ki depreme karşı ciddi tedbirler alamamaktayız. Binaların deprem karşısında yerle bir olduğunu gördükçe birçok kişide depreme dayanıklı Yapı fikri daha mantıklı gelmektedir. Bu sebeple özellikle Depreme dayanıklı olmasından ötürü prefabrik evler sıkça tercih edilmektedir.

Peki Prefabrik ev ne kadar? Prefabrik evlerin fiyatlarına baktığımızda evin yapısına ve metrekaresine göre değişiklik görmekteyiz. Evin yapısı noktasında kaliteli malzeme nin yanı sıra Çelik prefabrik evler olduğu gibi farklı şekillerde de prefabrik evler yapılmaktadır. Bu noktada fiyatlar değişebilmektedir. Prefabrik evlere baktığınızda 50 metrekare ile 100 metrekare arasındaki evler ideal boyutlar olarak geçmektedir. Ortalama bir fiyat belirlediğimiz de 50 metrekareden 70 metrekareye kadar olan evler 30 bin lira ile 50 bin lira arasında değişmektedir. 100 metrekarenin üzerinde olan ve 150 metreye kadar ulaşabilen prefabrik evlere baktığımızda ise 70 bin liradan başlayıp 90 bin liraya kadar fiyat aralığı Ortalama olarak belirlenmiştir. 100 metrekare üzeri evlerde genellikle dubleks tipi yapılar kullanılmakta olup çift katlı prefabrik evler karşımıza çıkmaktadır. Eğer belirttiğimiz metrekarenin altında bir ev hayaliniz var 40 ve 45 metrekare arasında evlerde bulunmaktadır. Bunlar da 20 bin lira ile 30 bin lira arasında değişmektedir.

Belirttiğimiz fiyatlar ortalama fiyatlar olur bu fiyatların üzerinde ve altında prefabrik evler bulmak mümkündür. Kalite içerisinde kullanılan malzemeler, prefabrik evin içindeki ev eşyaları, bunun yanı sıra tesisat giderleri kanalizasyon masrafları gibi durumlar bazen prefabrik ev yapımında fiyata dahil edilmemekte ve bazı zamanlarda da firmaya bağlı olarak fiyata dahil edilmektedir. Tam olarak bu noktada fiyat farklılıkları yaşanabilmektedir.

Tüm fiyatlar için, Bize 0216 494 49 49 ‘dan ulaşabilirsiniz.

Önceki Yazı Home Ofis Nedir ve Çalışma Ortamı Nasıl Olmalıdır?

Yorum Yap

Yorumlarınız Görülmeden Önce Onaylanmalıdır

* Zorunlu Alanlar


YOL TARİFİ